Vezetőség

Ámei Zrt. vezetősége

Thernesz Artur
vezérigazgató

Nemzetközileg elismert szénhidrogénipari vezető. Vegyészmérnöki diplomáját a Veszprémi Egyetem Ásványolaj és Széntechnológiai Intézetében szerezte 1988-ban. Az eltelt években mind multinacionális (ExxonMobil Co.) és nemzeti olajtársaságoknál (MOL, INA, TVK Nyrt.) számos országban és irányítási területen bizonyította üzleti vezetői képességeit. Címzetes egyetemi docensként aktív egyetemi oktató, a felsőoktatási Duális Képzési Tanács, valamint a Magyar Innovációs Szövetség elnökségének tagja.
Az ÁMEI Zrt. vezérigazgatói feladatait 2016. január 1. óta látja el.

Dr. Bíró Katalin
laboratórium vezető

Okleveles vegyészmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki karán szerezte biológus-mérnök szakirányban. Szakmai tudását az „Institute de Reserches sur la Catalyse du CNRS” lyoni intézetben gyarapította, majd a tudományos munka eredményeként 2001-ben doktori fokozatot szerzett. Az ÁMEI Zrt-hez 2006. évben lépett be és a nagyműszeres ICP, XRFS és GC analitikai területek szakmai irányítását végezte.
AZ ÁMEI Zrt. vizsgáló laboratóriumának irányítását 2016. május 6. óta látja el.

Havadtői Ildikó
iroda vezető

Közgazdász diplomáját Budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerezte Nemzetközi Kommunikáció szakirányban. Szakmai tudását a közoktatásban, majd a felsőoktatásban gyarapította az International Business School szakmai gyakorlatok ko-ordinátoraként. Az ÁMEI Zrt. irodavezetői feladatait 2006. április óta látja el.A társaság jogtanácsosi feladatait a Szegi Ügyvédi Iroda, Dr. Szegi Beáta ügyvéd, a könyvvizsgálói teendőket az ECOVIS Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft, Bakonyiné Orosz Judit ügyvezető igazgató, könyvvizsgáló látja el.

ÁMEI Zrt.