Gépjármű üzemeltetési anyagok minősítése

http://www.szekesfehervar.hu/A ma gépjárműve a kiváló minőségű üzemanyagon és kenőanyagokon kívül számos segédanyag alkalmazását követeli meg.

A legmodernebb (Euro-VI.) Diesel-üzemű gépjárművek nemcsak részecske szűrővel, hanem a kipufogógázok károsanyag tartalmának megkötésére szolgáló ad-Blue mosó rendszerrel is felszereltek. Az ad-Blue folyadék minőségét az ISO 22241 szabvány rögzíti, melynek betartása nemcsak a csökkent károsanyag kibocsátást, hanem a mosóberendezés hosszú élettartamát is biztosítja.

A járművek hideg évszakokban történő üzemeltetése megköveteli a szélvédő fagymentes tisztaságát. A kereskedelmi forgalomban számos termék kapható, amelyek alkalmazhatósági hőmérséklete változatos.

A megfelelő fékfolyadék a gépjármű fékrendszerének biztonságos üzemeltetésének alapvető eleme. Vizesedése, korrozív elemek megjelenése a fékrendszer hatásosságát közvetlenül veszélyezteti, ezért öregedése esetén cseréje szükséges.

Az ÁMEI Zrt. nagy gyakorlattal és rövid vállalási határidővel végzi a segédanyagok tulajdonságainak mérését és nyújt kapcsolódó szaktanácsadást.

Ha Ön

  • nagy értékű gépjárművéhez ad-Blue segédanyagot vásárol vagy alkalmaz, és szeretne annak szabványos minőségéről meggyőződni,
  • ha téli szélvédőmosó folyadékot vásárol, gyárt, forgalmaz, vagy egyszerűen csak használ, és szeretne annak valódi hidegtűréséről meggyőződni,
  • fékrendszert szervizel és indokoltnak látja a fékfolyadék vizsgálatatát,

akkor keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére.